Om oss

LA2G, Gardermogruppa av NRRL

Gardermogruppen av NRRL er en undergruppe av Norsk Radio Relæ Liga og ble stiftet 14. november 1951 av en gjeng radioamatører fra Romerikssletta rundt Gardermoen. Gardermo-området var den gang et aktivt militært område, representert av de fleste våpengrener. Her var et teknisk utviklende miljø som var medvirkende til dannelsen av den lokale radiogruppa.

Gruppelokale for fellesaktivitetene har i årenes løp vært på forskjellige steder i Gardermoregionen. Siden 1990 har gruppa hatt egne klubblokaler i eget “hus” i Karl Norbecks vei på Jessheim.
I lokalene er det eget radiorom med nødvendig utstyr for kortbølge, VHF og UHF-kommunikasjon, og som fritt kan benyttes av medlemmene som har radioamatørlisens.
Gruppa eier og drifter også 2 FM repeatere for VHF og UHF på Mistberget. Mistberget ligger mellom Eidsvoll og Hurdal kommuner 670 m.o.h.

Årlig deltar medlemmene i grupperegi på forskjellige sambandsoppdrag, som langerennsløpet Grenaderen, Birkebeinerrittet, Mistberget rundt m.m.. Dette gir godt trengte kroner i klubbkassa.

Medlemstallet ligger i dag på i overkant av 70 medlemmer, og et gjennomsnitt på 20  møter opp på gruppemøtene som avholdes hver 14. dag.
Se møteplan om du kan tenke deg å stikke innom og se eller få mer info om radiogruppa. Du trenger ikke være radioamatør for å bli med i gruppa, men med en viss interesse for radio og radiokommunikasjon som ballast, vil du snart kunne få muligheten til å delta på kurs for prøven til lisens.

Medlemskontigenten er pr. 2013   kr. 275.-

Besøksadresse: 
Karl Norbecks veg, 2050 Jessheim.
Gruppelokalet Se Kart
Postadresse:
Postboks 276, 2051 Jessheim
E-post:
la2g@la2g.no
Innmeldingsskjema(pdf)

Loading