Foredragsprogram på Norsk Hammeeting 2013

Nå er foredragsprogrammet for Norsk Hammeeting 2013 publisert og vi håper at publikum finner mange spennende foredrag. Vi vet jo at de fleste medlemmene har oppgaver under stort sett hele hammeetingen, men mannskapsansvarlig har lovet å prøve å tilpasse vakter slik at hvis du finner noe spennende så kan også medlemmene få anledning til å delta på foredragene. Kikk derfor igjennom programmet og gi beskjed til mannskapsjefen LB6W – Steinar hvis det er noe du ønsker å delta på.

Programmet finner du her.

Dette innlegget ble publisert i Hammeeting. Bokmerk permalenken.

2 svar til Foredragsprogram på Norsk Hammeeting 2013

  1. LA1ISA - Kjell-Vegard sier:

    Hei på dere
    Hvilke leverandører er meldt på til Hammeetingen ?
    73de
    la1isa

Det er stengt for kommentarer.