CW WORLD WIDE DX CONTEST 2024

Sett av den siste helgen i oktober

Les mer om contesten her: CQ World Wide DX Contest

Vi planlegger nok engang å delta  i denne contesten. Konkurransen går av stabelen den siste helgen i oktober, da vi stiller klokken om til vintertid. Det betyr at konkurransen begynner natt til 26.10 først kl.0200 og avsluttes natt til mandag 28.10, kl.0100 – 49 timer total konkurransetid.

Vi bygger stadig opp vårt DX-team i LA2G og i fjor ble vi best i Norge i klassen vår – Multi operator – single transmitter – high power. Det var ikke mange timene vi var QRT under konkurransen. Klarer vi på holde åpent alle 49 timene i år ?

Vi tar et forberedelsesmøte når det nærmer seg, der vi gjør klar loggene, tar en rask oppfriskning på reglene og diskuterer taktikk. Vi kan også kjøre noen kontakter i shacken for øve litt for de som ønsker det.

Fint hvis du – helt uforpliktende – allerede nå kan melde din interesse, så får vi en ide  om hvordan dette kan organisers. Meld din interesse til LB2LG.Knut@gmail.com.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.