Gruppestasjonen og Sambandsrommet er koblet ut

Årets Lyn og tordenvær kommer tidligere enn vanlig.

Det er varslet kraftig lyn og torden over vårt område i kommende døgn. Etter en så kraftig varmeperiode må vi forvente at når uværet først kommer, så blir det kraftig. I skrivende stund hører jeg romling i det fjerne, så det var nok på høy tid å få frakoblet utstyret på gruppa.

Grupperadioen vil være frakoblet til tordenværsesongen er over. Dersom noen ønsker å benytte radioene mm. i denne perioden, må de ta kontakt med LB7Q for å få en instruksjon i tilkobling og hva de skal gjøre for å unngå skader på utstyret.

Vi håper dere også sikrer eget radioutstyr i sommer.

Det beste er å koble fra antenner og strøm, gjerne slenge coaxen ut av vinduet!

73 de LB7Q- Svein Erik/ Stasjonssjef

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.