NRRLs generalforsamling 2024 på LA2G?

Som sikkert flere har fått med seg avholdes årets generalforsamling i forbindelse med Nord Norsk Hammeeting i Harstad i år. I tillegg vil det være mulighet for å delta elektronisk via Teams mens stemmeavgivning foregår med hjelp av GoPlenum. Informasjon om generalforsamlingen finner du her på NRRL’s hjemmesider https://nrrl.no/generalforsamling.

Vi antar at ikke mange av gruppas medlemmer har tenkt seg til Harstad, men det er jo også litt ensomt å sitte hjemme å følge generalforsamling elektronisk. Vi inviterer derfor til samling på gruppelokalet søndag 9. juni fra kl. 11:00 og setter opp storskjermen med Teams fra Harstad. Underveis vil det serveres lunsj (pizza).

Husk at det er obligatorisk påmelding for å delta og stemme på NRRLs generalforsamling. Absolutt frist for påmelding er senest den 26. mai, men det er ikke noe i veien for å melde seg på allerede nå. Gå på https://nrrl.no/generalforsamling. Her finner du også sakspapirene samt mye annen informasjon angående generalforsamlingen.

Husk at du må ta med informasjonen du får fra NRRL angående din personlige innlogging og en enhet for å kunne logge inn på gruppelokalet for å ha mulighet for å avgi stemme.

Vel møtt!

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.