Generalforsamling 2024

Etter en bedre 3-retters middag på Thon Hotel Oslo Airport, kunne Gardermogruppen av NRRL’s leder ønske velkommen til årets generalforsamling samme sted 20.03.24.Innkallingen inneholdt de vanlige punktene og ble enstemmig godkjent.
Årsberetningen ble opplest (tidligere sendt medlemmene) og vedtatt uten de store anmerkninger eller tillegg.
Regnskapet ble gjennomgått av kasserer og kommentert punktvis for forsamlingen, for deretter å bli enstemmig godkjent som revisors anbefaling.
Et forsvarlig budsjettforslag for 2024 fra styret, ble vedtatt med noen forsvarlige påplussinger etter innkomne forslag til generalforsamlingen. Den rimelige medlemskontingenten forblir uendret også for 2024.

Leder Lb7q/Svein Erik og kasserer La2tna /Øivin, hadde gitt valgkomiteen beskjed om at de ønsket avløsning. Å skaffe 2 som begge skulle «hoppe etter hver sin Wirkola» hadde løst seg på en grei måte.
La2g/Gardermogruppens styre for 2024 ble som valgkomiteen innstilling på kandidatene som var på valg. Alle ble valgt ved akklamasjon.
Avtroppende leder Lb7q (t,v) takket av kasserer La2tna/Øivin etter 20 år prikkfri og oversiktlig økonomistyring.
La2ds/Harald(t.h) takket av Lb7q/Svein Erik etter snaue 20 års forsvarlig bruk av lederklubba og som styrmann for gruppa.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.