Foredrag om DX-ekspedisjoner til Bouvetøya og andre steder der ingen ville bo av LA7GIA-Kenneth

GRUPPEMØTE 10. januar 2024

LA7GIA- Kenneth er godt kjent for sine mange DX-ekspedisjoner til steder de fleste av oss aldri ville vurdert å dra til. På årets første gruppemøte kommer Kenneth og forteller litt fra sine seneste ekspedisjoner til Bouvetøya og senest fra Yemen.

Eventyrlysten gjør at to nye ekspedisjoner er under oppseiling. Den første er annonsert til Bouvetøya igjen i januar 2025. Den neste er planlagt til Peter 1 øya året etter. Mye av foredraget blir rundt disse og hvordan de denne gangen vil løse naturutfordringer og rent tekniske løsninger.

Hva kan vi gjøre for å få kontakt?

Kom og hør fortellingene fra en som virkelig har ofret alt for at vi skal få kontakt med de aller vanskeligste DXCC land.

Hold av kvelden 10. januar og kom tidlig da foredraget starter 19.00

73 de LB7Q- Svein Erik

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.