CQ World Wide DX Contest – 28 og 29 oktober 2023

LN2G forberedes til konkurranse

Vi planlegger å delta i denne contesten helgen vi stiller klokken om til vintertid. Det betyr at konkurransen begynner natt til 28.10 kl.0200 og avsluttes natt til mandag kl.0100.

Les mer om konkurransen her: CQ World Wide DX Contest

Vi deltok med et lite team i fjor og holdt PA-trinnet varmt gjennom det meste av konkurransen. I år håper vi på å toppe laget, slik at vi kanskje kan holde åpent en ytterligere 8-10 timer (vi må jo sove litt også…)

Det å delta i en slik konkurranse er veldig morsomt, selvom det kan være kort avstand mellom himmel og helvete. Fra pileups der du kan plukke 20-30 kontakter iløpet av et kvarter, til timen der du kaller opp “CQ Contest” 300 ganger uten å få napp… Nå skal det sies at det i fjor var gode forhold under det meste av konkurransen og med stigende solflekkaktivitet så kan dette bli vel så bra.

Vi tar et forberedelsesmøte torsdag 26.10 kl.1900, der vi gjør klar loggene, tar en rask oppfriskning på reglene og diskuterer taktikk. Vi kan også kjøre noen kontakter i shacken for øve litt for de som ønsker det.

Fint hvis du kan melde din interesse innen 1 oktober til LB2LG.Knut@gmail.com, med angivelse av tidspunkt som du ønsker å delta, så skal jeg sette opp en “vaktliste”. Merk at vi i tidsrommet 1300-1600 på lørdagen, så vil vi arrangere åpen hus med pizza og brus til medlemmene, med radiokjøring med “open shack”.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Contest og merket med , , . Bokmerk permalenken.