Evaluering av Norsk Hammeeting 2023

Kun fem-seks stoler som ikke var besatt på gruppe- og evalueringsmøte onsdag kveld etter helgas  hammeeting.

Første Norsk Hammeeting med bare en-dags arrangement, og spenningen var derfor å ta og føle på i forkant. På morgenen arrangementsdagen pøset det ned og temperaturen lå på +2 grader. Skikkelig vårint grisvær! Skapte ikke optimisme disse værforholdene.
Snevet av pessimisme forsvant når dørene til messehallen hadde åpnet og en jevn strøm av skue- og kjøpelystne radioamatører og andre radiointresserte entret «parketten».
Optimismen steg, «lønn for strevet» for innsatsen mange av gruppas medlemmer hadde lagt ned i forkant føltes nå å kunne bære «frukter» for et vellykket arangement.
Alle ble behørlig takket for godt utført jobb før, under og etter arrangementet. Ikke minst en stor og velfotjent takk til XYL-ene som hele dagen, uten pause, betjente «kiosken» i hjørnet av hallen. Damene ble påskjønnet med en flaske med god vin i tillegg til fortjent ros og til spontan applaus for dugnaden de hadde gjort.
Tradisjonen fra tidligere, marsipankake til kaffen på evalueringsmøtet ble videreført. Utsiktene for at Norsk Hammeeting også blir arrangert i 2024 har så langt gode odds.
Tallenes tale er ikke klare, men uten enda å ha den fulle oversikt, hørtes det ut til at årets hammeeting gir fortjent tilskudd til klubbkassa.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.