Toppkarakter til Norsk Hammeeting 2023

Tett befolket messehall

Toppkarakter er absolutt fortjent benevnelse til La2g’s arrangementskomite og de andre medspillende medlemmer og  XYL-er. Sistnevnte styrte vaffelpresse og pølsekjel.
Nok et flott arrangement gjennomført av Gardermogruppa av NRRL
Om noe kan sies negativt, var det det ufyselige været som pisket i ansiktet på spaserturen mellom parkeringsplass og messehallen. Mange kom inn i messehallen mer eller mindre godt våte, men smilet avslørte ikke værgudenes ublide nedfall av plaskregn og temperatur på rundt 2 grader pluss.
Arrangement og været ble også lett kommentert på søndagens La2g-ring  på 80 meter, og tilbakemeldinger fra de som hadde tatt turen til Jessheim Is- og Flerbrukshall lørdag, hadde positive fortegn.
«Lokal» forhandler av radioamatørutstyr, ChrisTech, var omringet av kunder på sin stand og med stort sett kø foran kassa det meste av dagen.
Også Simarud Electronic var på plass med stand, enn om i noe midre format enn tidligere.
Junk-bordene var også godt fylt opp med alt fra godt tilårskommet utstyr til nesten
nytt. På plass var også NRRL med sind stand.
Som ved tidligere hammeetinger, var det også i år tilrettelagt for å avlegge prøve for radioamatørlisens. Hvor mage som gikk opp til prøve, hvor mange som besto og som kan kalle seg Radioamatør blir trolig kjent under QST-LA-sendingen kommende søndag.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.