Alle de norske kommunene i loggen?

Men hva med å få alle svenske kommunene i loggen også? 

Fra 1.1.2023 er muligheten til stede enten du mangler noen norske eller svenske kommuner i loggen, eller ganske enkelt at konkurranselysten har våknet til live.

SK6EI, Skövde Amatörradioklubb (SARK) drar i gang en ny konkurranse med alle norske og svenske kommuner, totalt 646 pr. 31/12-2022. Denne konkurransen er bygd over samme lest som SMFF – Svenska Naturreservat, SMSS – Svenska Sjöar og årets SM290 – Svenska Kommuner dvs. online logging og en kontinuerlig oppdatert resultatoversikt. 

Lyst til å ta en kikk på hvordan dette fungerer?

  • Gå til SMLA’s hjemmeside. 
  • Se på Regler for beskrivelse av konkurransen.
  • Registrer deg som bruker – du kan teste fram til 31. desember, deretter blir loggen slettet og konkurransen starter 1. januar med tom logg.
  • Ta en kikk på Kart siden og sjekk ut hvilken kommune du ønsker å ha som hjemkommune, denne kan du legge inn under ‘Mina Uppgifter’ på loggsiden så kommer den automatisk inn i loggen. Merk at det opereres med Kommune ID, eks. N628 for Ullensaker. 
  • NB! Det kommer en oppdatering på betalingsinfo for norske amatører, men husk at du har 30 dager prøvetid før du bestemmer deg så det er bare å prøve. (Og når du bestemmer deg for å betale så vent til over nyttår da betalingen gjelder for kalenderåret.)

Håper dette fenger interessen, norske kommuner vil være svært interessante for svenskene så det kan fort bli pile-up når du kommer på lufta!

Hvis det er noen spørsmål kan du kontakte LA9XKA for ytterlige info.

Vi høres!

Oppdatering 05.01.2023:

Norske radioamatører har nå mulighet for å betale med PayPal, se beskrivelse på betalingsiden.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Contest. Bokmerk permalenken.