Antennedugnaden på Mistberget 18.september

Her ser dere resultatet av søndagens jobb med flytting av antenner på Mistberget.

Vi må si oss godt fornøyd med at vi endelig fikk flyttet antennen til LA9ER over i den nye masta. I tillegg fikk vi montert ny antenne på D-Star repeateren.

Hele jobben var godt forberedt. Per- LA9XKA og LB7Q- Svein Erik skaffet nødvendig materiell, kabler, tverrbjelker, koax og verktøy for montering av konektorer. Tverrbjelkene ble også forboret for alt festemateriell…..

Tommy- LA2ORA stilte med kranbil og løftet LB3LJ- Ståle og LB7Q- Svein Erik til topps. LA1RQ- Espen og LA9DTA- Per stod for klatringa. LA9GTA- Ole Jakob, La2DS- Harald og LA9CTA- Ole Marius fulgte med fra bakken og bistod med kabler og annet vi trengte hjelp til. De passet også på sikkerheten rundt masta under hele arbeidet…..

Vi retter en stor takk til alle som deltok og håper alle blir fornøyd med resultatet og bedre dekning.

73 de LB7Q- Svein Erik

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.