LA2G – gruppestasjonen er QRT i tordenværsesongen

Som dere vet så hadde vi nærmest totalt havari av hele gruppestasjonen og mye utstyr i sambandsrommet sist sommer. For å sikre oss mest mulig mot nye lynnedslag var tanken å legge opp et større jordingsnettværk og montere overspenningsvern både på antenne og radiosiden.

Som vanlig så kom sommeren for fort. Overspenningsvern/ gassutladere for montering mellom radioer og antenner har vært utsolgt og ikke mulig å oppdrive før sommeren.

Etter samråd med styret, har vi derfor valgt å koble fysisk fra alt av antenner og strøm til radioer og datautstyr nå i tordenværsesongen. Det er derfor ikke mulig å benytte gruppestasjonen inntil vi kommer i gang igjen til høsten.

Fortsatt god sommer til dere alle!

73 de LB7Q/ Svein Erik

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.