Sett av lørdag 29 og søndag 30 oktober til contestkjøring fra LA2G – gruppelokalet.

Natt til lørdag 29 oktober klokken 0200 lokaltid starter årets CQ World Wide DX Contest. Testen varer i 48 timer frem til natt til mandag 31 oktober kl.0100 (vi stiller klokken tilbake en time mellom den lørdagen og søndagen).

Vi planlegger å delta i konkurransen med vårt kallesignal LN2G. Til dette trenger vi det som kan krype og gå av radioamatører i gruppa. Har du ikke deltatt på dette før så er det ingen grunn til bekymring. Vi finner rikelig med tid til å varme opp til testen. Dette blir gøy!

På forhånd varmer vi også opp ACOM’en. Vi blåser ut støvet av denne på forhånd slik at den skal få jobbe med sin kilowatt gjennom hele helgen. Vi skal også sørge for at antennene er «tunet» opp. Vi trenger også frivillige til å bemanne vaffeljernet i løpet av helgen?

Sett foreløpig av datoene i kalenderen, så kommer vi tilbake med mer informasjon og påmelding.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Contest. Bokmerk permalenken.