Enstemmighet for Norsk Hammeeting også i 2023

Hånda opp for Norsk Hammeeting også  i 2023

På gruppemøte onsdag kveld som igjen kunne avholdes på gruppelokalet på Jessheim, var evaluering og prat omkring avholdte Norsk Hammeeting 2022. Nytt arrangementsted i 2022 på Thon Congress Gardermoen var jo spennende i utgangspunktet, hvor litt måtte endres i forhold til tidligere «maler» som ble brukt i LetoHallen. Ett vellykket arrangement var det enighet om. Enighet var det også da gruppeleder Lb7q/Svein Erik stilte spørsmålet om det var stemning for å arrangere Norsk Hammeeting i 2023 – de som er for rekker opp hånda – bildet taler for seg selv.

Tradisjonelt etter tilsvarende arrangement tidligere var marsipankaka og kringle på bordet som en stadfestelse på godt arrangement var gjennomført.

Litt aktivitet var det også i radioshacken, hvor La2ds/Harald og La2hpa/Svein Erik testet utstyret som var kommet på plass etter utladning i området av «Tor med hammeren» sist sommer. CQ ble ble sendt på 15-meter. Responsen glemte jeg å spørre om, men stasjonen ble i alle fall aktivisert.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.