Operasjon antennemast

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          For noen dager siden var det hektisk nedbyggende radioamatøraktivitet på et hytte-qth i Hurdal.

La7xca   Gudmund

Mangeårlig fritidsboligbeboer og radioamatør gikk for en tid siden silent key og fritidsboligen er nå lagt ut for salg.
Før visning ønsket selger at mast med antenner ble tatt ned, og det var dette som utløste aktiviteten til en kvartett av personer bestående av 3/4 radioamatører og en’s broder som god medhjelper. Kvartetten besto av La7xca/Gudmund Knai, La7vk/Tormod Eriksen, La7hha/Jan Asle Ruud og broder Ivar Ruud.
Masta som ble tatt ned ble transportert til et annet radioamatør-qth i Hurdal, mens den 4-elements trebånds beamen etter hvert er planlagt å bli satt i opp igjen i fjellnære områder på støyfritt remonte-qth.


Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.