NRRLs Generalforsamling går i år digitalt og det er viktig at alle våre medlemmer melder seg på innen 28. mars

Det er nå viktig at alle går inn på www.nrrl.no og registrerer dere under påmelding til Generalforsamlingen i NRRL. Dere vil da få en link tilsendt på mail som dere kan klikke på og får tilgang til møtet , avstemninger og valg. Medlemsnummeret står over navnet deres bak på Bullen ( Amatørradio bladet).

Dersom du er usikker og trenger tips og hjelp så er det bare å ta kontakt med undertegnede, LB7Q.

Det er i år viktigere enn noen gang og delta her for å fremme sine interesser. Ingen vits i å klage hvis man ikke deltar. Mange mener at det må nye og yngre krefter til for å gjøre NRRL mer attraktiv og interessant for den yngre garde og dermed bidra til økt medlemsmasse. De fleste gruppene og NRRL sliter med forgubbing og vi trenger sårt rekrutering. Vi trenger folk i styre og stell som lytter på alle her ute. Mye er på gang og flere av forslagene som ligger på bordet er svært interessante.

Så løp og meld dere på.

I kjølvannet av selve generalforsamlingen kommer NRRLs digitale HamConvention , 18. til 16 april med spennende foredrag og presentasjoner av radioamatørutstyr og mye mer.

HUSK: Påmelding før 28. mars for å kunne bli med. ( Om ikke annet for å følge med)

Jeg har etter tillatelse fra NRRL lagt til et utklipp av deres info.

Godt valg!

73 de LB7Q- Svein Erik ( Formann i Gardermogruppen av NRRL

NRRLs Generalforsamling 2021

Skrevet av LB1RI Joakim 22. mars 2021. Publisert i Uncategorised

På grunn av Covid-19 pandemien har HQ vedtatt at årets generalforsamling må avholdes elektronisk. HQ har valgt OBOS sin løsning «Digitale Årsmøter» for organisasjoner og borettslag. Alle NRRLs medlemmer kan delta på generalforsamlingen gitt at man disponerer en mobiltelefon som kan ta imot SMS og gitt at man har tilgang til internett og web.

For å delta på generalforsamlingen må man først registrere sin påmelding. 

I skjemaet registreres navn, mobiltelefonnummer, e-post, medlemsnummer i NRRL og/eller kallesignal. Medlemsnummeret finnes på kontingentfaktura og over adressen på baksiden av bladet Amatørradio.
Det er påkrevet å registrere mobiltelefonnummer og navn. Ved pålogging til den elektroniske generalforsamlingen vil det registrerte mobiltelefonnummeret bli brukt til å sende et deltagerpassord via SMS.

Påmeldingsfrist til generalforsamlingen er: 28. mars 2021, kl. 23.59.

I den elektroniske løsningen vil NRRLs generalforsamling være åpen i 8 dager. Deltagerne kan i løpet av disse 8 dager logge seg inn i den elektroniske løsningen for å gi sin stemme til valgene av tillitsvalgte, godkjenne regnskapet for 2020, budsjettforslag for 2021, samt stemme over forslag som er innkommet til generalforsamlingen. Deltagerne kan, i 8-dagers perioden, logge seg inn flere ganger for å gjøre ev. endringer i sine valg.

Det er mulig å sende inn benkeforslag til valgene. Benkeforslag må være mottatt av NRRLs kontor senest 28. mars 2021. For at et benkeforslag skal være gyldig må det medfølge en villighetserklæring. Villighetserklæring kan lastes ned fra dokumentlisten nedenfor. Benkeforslag med villighetserklæring kan sendes via e-post til: nrrl@nrrl.no eller via vanlig brevpost til: NRRL, Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo. 

Det vil ikke være mulig å kommunisere i sanntid med andre deltagere via den valgte elektroniske løsningen. Det skal være mulig å legge inn enkle kommentarer, men eventuelle mer omfattende diskusjoner og meningsutvekslinger relaterte til generalforsamlingen bør derfor foregå annet sted, i andre fora, etter det enkelte medlems eget ønske.

Den elektroniske generalforsamlingen vil åpne søndag 18. april kl. 10.00 og vil stenge mandag 26. april kl. 10.00. Resultatet av valg og avstemminger vil bli offentliggjort på www.nrrl.no, via QST-LA og i første mulige utgivelse av bladet Amatørradio.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.