Aktiviteter i Coronna tider

LB7Qin action på radioloftet

Det er for tiden lock down på det meste, men det er alltid noe å finne på som radioamatør.

For tiden blir det mye feilsøking og reperasjoner av gamle radioer her. Veldig morsomt når jeg nå har reparet to av disse gamle Yaesu FT-102 riggene. Det begynte med den ene som trengte nye releer og jammen fikk jeg orden på deleriggen også etter hvert. Ikke lett å fikse siden MosFet transistorene i preampen var byttet ut med nye merket med riktig type: innholdet var vanlige NPN transistorer. Powersuplyet hadde også fått seg en smell så det måtte også fikses før transceiveren gikk på lufta. En italiener svarte på første forsøk..Puhhhhh!

Nå står en haug med Yaesu FT-250 for tur……..

Hva skjer hos dere andre i Gardermogruppen?

Jeg oppfordrer dere til å komme med noen innlegg, bilder. Det trenger ikke være kompliserte eller store artikler. Trenger dere hjelp til å få det ut på hjemmesiden, så send det på mail til la7hha@online.no eller pmolund@online.no eller gjerne til meg sehellum@online.no

73 og lykke til de LB7Q- Svein Erik

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.