Trivelig radio-treff på Lygna


Lørdag møttes radiointresserte på «Høsttreff» på Lygnasæter i Gran kommune på Hadeland. Radio-entusiastene med Facebook-profilen og gruppa ” Cb radio / Amatør radio Walkie Talkie Norwayt»  inviterte til treffet for 11-meter brukere som også omfatter mange radioamatører.
Den aktive radiogjengen hadde tilsvarende treff på vårparten som også var godt besøkt.
At Lygna, som ligger på toppen av Hadelandsåsen mellom Gran, Vestre Toten og Hurdal kommuner, er valgt til treffene er valget av QTH vel gjennomtenkt med sine drøyt 620 moh. Bånd-sus modulert vekk av mer eller mindre kraftige SSB eller CW signaler hørtes fra biler og bobiler, og fra shack under åpen og klar høsthimmel. Gaustadtoppens 2-meter repeater på 1883 m.o.h. skulle være kjørbare herfra med håndapparat ble det hevdet at var mulig, men ikke prøvd.
En liten salgs-stand med radioer og tilbehør var også på plass på den store parkeringsplassen nord for Lygnasæter Kro. Det var god plass, og arrangementet var langt innenfor krave til koronapandemiens avstands- og smittekrav for arrangementer. Det går ann å få til noe sosialt selv i disse restriksjons-tider.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.