NY RUNDE MED INNSJEKK

(Tekst og foto: Lb2lg – Knut Riis.)
For å sikre aktivitet på båndene våre i disse Coronatider fortsetter vi også denne uken

Foto: Lb2lg-Knut Riis

med et tilbud til dere.  Onsdag 25 mars samles vi på 10 meter SSB, (vertikal polarisasjon) kl. 1900. Vi tilhører en av de få hobbyene som fortsatt kan holde på i fullt monn fra «hjemmekontor» så det må vi utnytte maksimalt. Ta kontakt med styret dersom du sliter med å komme på lufta, hjelpen er aldri langt unna.

Vi treffes på 28.600 MHz USB kl. 19, også vil vi aktivisere FT8 på 28.074 MHz mot slutten av denne timen.

Denne aktiviteten er selvsagt åpen for alle, så her er det bare å henge seg på. Aktiviteten denne onsdagen blir kjørt fra hjemme-QTH til LB2LG/Knut på Jessheim og vi tror det meste av Romerike vil dekkes herfra. FT8 vil bli aktivisert av LA4GMA/Stian på Maura, så her er det bare å børste støvet av tastaturet.

Velkommen til en radioaktiv onsdagskveld.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.