Gruppemøte på 2-meter

De fleste aktiviteter og møter er for tiden avlyst på grunn av korona-viruset og smittefare. Gardermogruppa av NRRL er ingen unntak. Gruppemøte 18. mars ble gjennomført i radioamatørenes grunnleggende ånd, på radio’n, med innsjekk og ring-qso over gruppas 2-meter repeater på Mistberget.
Opp mot 20 deltakere hadde mer eller mindre blåst støvet av VHF-utstyret for å delta på gruppemøtet. Idee’n kom fra gruppas leder, Lb7q. En fin måte å treffes på og som trolig vil fortsette på berammende gruppemøte-datoer fremover. En måte å opprettholde en viss grad av gruppeaktivitet på.
Mange, om ikke alle radioamatør har vært innom 11-metar’n og har sin opprinnelige radiointeresse fra dette båndet. Det ble anmodet om at de radioamatørene som har antenner og rigger eller PR-radioer aktiviserer utstyret også på 27 mHz. Mange sitter for tiden hjemme med liten eller ingen daglig kommunikasjon med omverdenen. La oss radioamatører bidra på vår måte til bedre dager for alle med en prat på radio’n om vi kan.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.