Norsk Hammeeting 2020 er avlyst!


Helsedirektoratet innførte den 11.3.20 forbud mot arrangementer med mer enn 500 deltagere. Vedtaket gjelder foreløpig ut april måned.

Norsk Hammeeting er et arrangement som faller inn under dette forbudet og på det grunnlaget har vi ingen annen utvei enn å avlyse.De av dere som har forhåndsbestilt inngangsbillett, lodd og utstillingsbord vil få dette refundert. Utstillere vil også få sine innbetalinger tilbakebetalt. Hvis du har bestilt hotell må du selv sørge for å avbestille dette.

Vi beklager det inntrufne da vi veldig gjerne skulle ha truffet igjen gamle kjente og truffet nye ansikter, men akkurat nå er det viktigst at det er fokus på generell folkehelse og at vi alle bidrar til å begrense spredning av viruset.

Nå må vi forsøke å holde oss friske alle sammen, og så ses vi igjen i 2021!

Kontakt oss på post@hammeeting.no for ytterligere opplysninger.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.