Innlandsnettet inn på Mistberget

De siste månedene har vi fått på plass repeater for innlandsnettet på Mistberget. Etter en litt kranglete start med interference på vår kjære LA9ER har vi nå fått på tilstrekkelig filtering slik at de kan sameksistere. Repeateren er en fullverdig node i “innlandsnettet” og gir oss nå håndsett dekning over hele Østlandet.

LA2G har dekket etableringskostnader for løsningen på Mistberget og selv om løsningen driftes og konfigureres av “innlandsnettet” så anser vi repeateren på Mistberget som “vår” og som enn utvidet tilbud og glede for radioamatører i våres nedslagsfelt.

Vi skal oppdatere repeater informasjonen slik at teknisk informasjon er listet, men frem til dette kommer på plass så kan du åpne repeateren med hjelp av følgende informasjon.

Hadeland, Oslo, Akershus, Oslofjorden145.6375 MHz

SUBTONE I HELE SYSTEMET ER 88,5
Bruk Narrow FM (ikke Wide)
QSX er -0,6 Mhz

For flere frekvenser i andre geografiske områder se Innlandsnettet sine sider.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.