GOD JUL og GODT NYTT ( radio) ÅR

2019 har vært et godt og travelt år for de fleste av oss og snart er vi i gang med et nytt spennende år.

For mange er det det sosiale som teller mest. Andre liker å kjøre radio med DX og contester , eller bare ragshewing på 80m. Når vi nå starter på et nytt år så vil jeg bare minne om at vi er helt avhengig av en sterk organisasjon som NRRL for å kunne fortsette denne spennende og vidt dekkende hobbyen videre.

På første gruppemøtet , 8.januar, vil vi sette fokus nettopp på NRRL.
Vi får besøk av Generalsekretæren i NRRL, LB7ZG Bjørn, som vil snakke litt om NRRLs fremtid i lys av en synkende medlemsmasse. Er du medlem eller kanskje ikke? Uansett håper vi du kommer på møtet slik at vi kan få frem dine tanker om medlemsskap i NRRL. Kanskje kan vi sende med Bjørn noen gode ideer om hva som må til for å få deg som medlem og fortsette som medlem i NRRL?

73/ MC/ HNY de LB7Q

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.