Dugnad

Som sikker mange har observert trenger gruppelokalet en oppfriskning utvendig etter mange år i sol og vind (og for ikke å si sot og parafin fra passerende flytrafikk). Det er nå påkrevet med en ordentlig husvask utvendig med påfølgende maling. Vi prøver oss derfor på en liten dugnad for å få dette  gjort.

Vi starter forsiktig opp lørdag den 22. juni kl. 12:00 med vasking, LA0CB – Leif har påtatt seg å skaffe nødvendigheter som vaske- og påførings-midler, det dukker nok opp et par høytrykkspylere også. Været tar vi ikke så nøye, det går helt utmerket å vaske i regnfrakk enten det regner eller sola skinner. Drikke og snacks serveres til deltagerne.

En uke senere satser vi på at veggene er tørket opp og starter maling lørdag 29. juni forutsatt at været er på amatørenes side. Vi har også satt av kvelder påfølgende uke slik at vi skal bli ferdig.

For at vi skal ha en oversikt om vi er i stand til å gjennomføre dette prosjektet ha vi lagt ut en påmeldingsside, vær snill å gå inn å legg inn kallesignal og navn samt hvilke dager/tidspunkt du har anledning til å delta. Kan du delta på et annet tidspunkt enn valgene som er i påmeldinga send en liten melding til LA9XKA så blir tidspunktet satt opp i skjemaet.

–> PÅMELDING  <–  Påmelding så raskt som mulig og senest torsdag 20.juni!

Alternativet hvis vi ikke får nok folk på dugnad er å benytte et malefirma til å gjøre jobben med de ekstrakostnadene det påfører klubbkassa. Så det er god uttelling for noen timer med dugnadsdeltagelse.

Vi sees!

Dette innlegget ble publisert i LA2G informasjon, LA2G Klubb informasjon. Bokmerk permalenken.