Grenaderløpet..

Bilder fra Tryvann i dag kl 06:15. LA2G (Gardermoengruppen av NRRL) har etablert sikkerhetssamband for Grenaderløpet igjennom 9 mil i Nordmarka. Løpet går i fra Varingskollen i Nittedal, igjennom Nordmarka mot vest, nært opp mot Sunnvollen så vender de sørover før det er målgang på Jansløkka skole i Asker.

Grendaderløpet er regnet som verdens lengste skirenn, lenger enn Vasaloppet i Sverige.

Sporing av busser, utstyr og scootere, samband og koordinering mellom matstasjoner og rennledelse. I områder uten dekning på nødnett og mobil så er det viktig å følge med på alt i fra utstyrs behov, utøvere som bryter eller har behov for hjelp.

Når rennet nærmer seg kvelden og det mørkner så er det viktig at utøvere ikke roter seg bort når det begynner å røyne på.

I tillegg til Norsk Hammeeting som er landstreffet for norske radioamatører så er dette det største arrangementet som LA2G har / deltar på.

Loading

Dette innlegget ble publisert i APRS, LA2G informasjon, Sambandoppdrag. Bokmerk permalenken.