Forslag til generalforsamling 2018…

Styret i LA2G minner om at forslag til generalforsamling i februar 2018 må være i hende styre innen 01. Januar 2018. Det være seg prosjekter, innspill på økonomi, endring av vedtekter eller andre forslag. Forslag kan sendes på mail til styret@la2g.no .

Kandidater til styret kan meldes direkte til leder av valgkomiteen LB2CG Bjørn på lb2cg@radiocom.no . For styret i LA2G så er Formann, Kasserer, 1 varamedlem og 2 varamedlem er på valg i 2018. I tillegg til kandidater til styret velges 1 revisor m/varamedlem for 1 år, samt valgkomite bestående av to medlemmer og ett varamedlem.

Loading

Dette innlegget ble publisert i LA2G informasjon. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Forslag til generalforsamling 2018…

  1. Tilbaketråkk: Hotspots, repeatere og muligheter.. | LA2G

Det er stengt for kommentarer.