Norsk Hammeeting.

Styret takker alle dere som har deltatt med å få arrangert Norsk Hammeeting ( NHM ) i 10 år og gjort det til årets store begivenhet for radioamatører over hele Norge. Uten all den innsatsen dere har lagt ned, hadde dette vært umulig å få til.

På siste gruppemøte innkalte vi til en diskusjon rundt om og hvordan vi kunne fortsette med dette. Det store oppmøtet vitner om deres interesse og engasjement.

Vi kunne fortelle om tilbakemeldinger vi har fått, både fra utstillere, bruktselgere og besøkende som alle var svært positive. Vi har bare høstet godord og ros for det alle mente var et svært vellykket arrangement.

Vi har i samarbeid med NRRL, forsøkt å få til et mykere og mer inkluderende program, noe det ser ut som om vi er på god veg til å få til. En litt lengre pause midt på dagen slik at alle rakk bruktmarked og å besøke utstillerne var ble svært godt mottatt av alle parter.

Kanskje særlig viktig for alle dere som hadde viktige oppdrag hele dagen og aldri ville få med dere det som foregikk i hallen.

Det er med glede styret kan si  NORSK HAMMEETING er kommet for å bli og vi er tilbake for fullt for 11. gang i 2018.

Dette innlegget ble publisert i Hammeeting. Bokmerk permalenken.