CQ WPX – 48 TIMERS CONTEST…

Helgen 25 & 26 mars arrangeres nok en verdensomspennende contest som går over 48 timer. Oppstart kl.0100 lokal tid, natt til lørdag. Vi har satt opp loggerprogram (N1MM), smørt opp PA-trinnet og gjort klart til fest. Vårt spesielle kallesignal LM10HAM vil være et ettertraktet bytte i denne konkurransen.

Les mer om CQ WPX her: https://www.cqwpx.com/

Siden det er kort tid igjen har vi ikke fått satt opp vaktliste for drift, men vi tror at det vil være folk på plass på dagtid begge dager. Men her er det også muligheter for å ta med lørdagspizzaen og kose seg i shacken på LA2G på kveldstid, med den fantastiske utstyrsparken som vi har tilgjengelig.

Hvis du har spørsmål ta kontakt med Knut/LB2LG på 95148682.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Contest. Bokmerk permalenken.