LA2G Media / Web Gruppe søker flere deltagere…

Endringer i “LA2G Media / Web Gruppe” har gjort at vi trenger flere skribenter. Gruppen er ansvarlig for Websidene på la2g.no og hammeeting.no samt tilhørende Facebook sider for LA2G og Norsk Hammeeting. Gruppen er også ofte den som har kontakt med mer tradisjonell presse med for eksempel underlagt til artikler eller bilder. Det er de som dekker forskjellige arrangementer med løpende bilder og artikler ut via klubbens kanaler.

LA2G Media / Web Gruppe har frem til nå bestått av;

  • LA7HHA Jan Asle (Redaktør / Webmanager)
  • LA9XKA Per
  • LA9GTA Ole Jakob

LA7HHA Jan Asle har trukket seg fra sin oppgave som redaktør. Det er derfor behov for flere nye deltagere for å løfte det gode arbeidet gruppen har gjort videre inn i fremtiden.

Det er ikke ett krav om at man har Facebook, men en fordel. Opplæring i bruk av publiseringsløninger vil bli gitt. Gruppen har fungert fint sammen der man korrektur leser for hverandre og bistår om man selv synes det er tungt å fullføre en artikkel. Arbeidet er som alt annet frivillig arbeid og man regulerer selv hvor mye tid man ønsker å bruke.

Har lyst til å prøve ta kontakt med Styreformann LB7Q Svein Erik.

Dette innlegget ble publisert i LA2G Klubb informasjon, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.