CQ WORLDWIDE MED DELTAKELSE FRA LA2G

Tekst og illustrasjon: Lb2lg/Knut.

cqworldwideCQWW gikk av stabelen 29.10 – 31.10. LA2G stilte på startstreken med tre mann. Johnny LA9HTA tok den første etappen natt til lørdag og frem til kl 0700 der han ble avløst av Knut, LB2LG og Olav, LA9OI. Svein Erik LA2HPA var også innom for å sjekke helsetilstanden til operatørene. Hardwaren i shacken fungerte prikkfritt  gjennom helgen, men en skrantene antennepark og dårlige forhold skapte noe frustrasjon underveis. Bortsett fra noen timer natt til søndag og søndag ettermiddag så var vi operative gjennom hele helgen. Resultatet ble som følger: Det ble kjørt 417 kontakter og 130 land, med totalsum 95094 poeng.

Vi hadde nok ønsket oss noen flere amatører innom i løpet av helgen, men dette kan fint være den spede start for en egen contest/DX aktivitet i gruppa. Vi kommer tilbake i god tid med varsel før neste runde.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.