Norsk Hammeeting for 9. gang

Årets happening for teknisk interesserte.

God kommunikasjon og godt samarbeide mellom gruppemedlemmene må til for å få til Norsk Hammeeting, sier f.v. La2tna /Øivin Syversen og Lb2cg/Bjørn Nilsen, og ønsker velkommen til Norsk Hammeeting 2016 i Letohallen kommende helg.

God kommunikasjon og godt samarbeide mellom gruppemedlemmene må til for å få til Norsk Hammeeting, sier f.v. La2tna /Øivin Syversen og Lb2cg/Bjørn Nilsen, og ønsker velkommen til Norsk Hammeeting 2016 i Letohallen kommende helg. (Foto: La7hha/Jan-Asle)

Igjen er det duket for årets teknisks happening. Arrangementet går av stablen i Letohallen i Eidsvoll fredag til søndag kommende helg, og arrangeres for 9. gang.
Interesse-messa er et arrangement for de med interesse for amatørradio og andre med generell interesse for elektronikk.
Her vil det være utstillere fra fjern og nær som viser det nyeste av kommunikasjonsutstyr, antenner og tekniske duppeditter. Junksalg av det meste innen brukt elektronikk, hvor en kan finne deler til reperasjon  av, og godt fungerende gammelt utstyr og annet det ikke lengre er lett tilgang til, til lommerusk-priser. Her finnes noe for alle.
Fredag kveld er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (tidligere Post og Teletilsynet) tilstede som sensor-myndighet for de som ønsker å avlegge prøve for radioamatørlisens. Lørdagen er spekket med interessante foredrag fra kl 10.00

Gardernogruppen av NRRL (Norsk Radio Relæ Liga) står som tidligere for arrangementet. Forventet besøkstall  er mellom 500 og 1000 i løpet av helga.

Arrangementet som er åpent for alle!
Mere info om arrangementet og tider finner du på: www.hammeeting.no

Arrangementet avsluttes søndag hvor NRRL har sin generalforsamling kl. 10.00.

Fra ett av junksalgsbordene under Norsk Hammeeting 2015

Fra ett av junksalgsbordene under Norsk Hammeeting 2015 (Foto: La7hha/Jan-Asle

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.