Høstens gruppemøteaktiviteter er nå igang

La5uh, Oddbjørn, har akkurat "fyrt" opp den over 70 år gamle kommikasjonsmottakeren.
La5uh, Oddbjørn, har akkurat “fyrt” opp den over 70 år gamle kommunikasjonsmottakeren.

Gardermogruppas gruppemøteaktivitet var onsdag 5. august ferdig med «ferieavviklingen», og møteplanen for 2015 er oppdatert med høstens aktiviteter. Gruppemøtet 5. august var ikke berammet med noe program, men La5uh ,Oddbjørn, tok  frem og skapte liv i en over 70 år gammel engelskprodusert kommunikasjonsmottaker som fortsatt viste seg å kunne frembringe god lyd, om ikke av Hi Fi-kvalitet.
Mottakeren  har følgende produktinformasjon:
Communication receiver type P.C.R
Made by Philips lamps ltd. England og serienummer. 00311.

En dugnadsgjeng har i sommer gjort en del ombyggingsarbeider i gruppelokalet, med montering av nytt kjøkken, radioshaken er flyttet og dører innvendig har fått ny plass.  Litt oppryddingsarbeider gjenstår, men når det er gjort, vil bilder som viser endringene bli lagt ut her på lag2.no.
For de som ikke kan stagge sin nysgjerrighet, er neste gruppemøte onsdag 19. august
kl 19.00.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Gruppemøter. Bokmerk permalenken.