DXCC Honor Roll til LA2PC

La2pc

La2pc

Vi gratulerer Ola, LA2PC, med  tildeling av og plassering innen DXCC Honor Roll. Han er i følge LA-DX Group, den radioamatør i Norge som har flest bekreftede land på phone. ( pr. 18.juli 2015) Totalt har han kjørt 354 land i følge oversikten.

DXCC Honor Roll tildeles radioamatører som har kjørt og mottatt bekreftelse for mellom 331 og 340 land. ( 340 land er totalt antall mulige pr. 21.juli 2013.)

Målet er vel nå nådd på SSB og i følge Ola står nå CW for tur!

Vi håper hans DX- interesse kan være med på å spore andre inn på denne spennende veien innen amatørradio. Nye ekspedisjoner er planlagt rundt om til de mest avsidesliggende steder i verden, så det er bare å følge med, få opp antenner og være klar.

Vi bøyer oss i støvet for denne bragden og er stolte over å ha ham som aktivt medlem av Gardermogruppen av NRRL.

 

 

Loading

Dette innlegget ble publisert i DXCC. Bokmerk permalenken.