Sambandsmøter…

Sambandsgruppa har startet opp regelmessige møter på LA2G og det har blitt satt opp logo-1919843607ett program for våren 2015. Det vil bli fokus på sambandsprosedyrer, øvelser på forskjellige senarioer, og praktisk trening på det utstyret vi besitter.

Tonen vil være preget av “learning by doing” med høy takhøyde, preget av lett tone. Det som er viktig er at vi har sett og kjenner til hvordan ting fungerer sammen. Vi skal prøve å favne alle som ønsker å delta uansett nivå slik at klubbens nyeste medlemmer lærer noe, men også de som har mer erfaring.

Programmet blir som følger igjennom våren.

April

  • Torsdag 16.4

Øvelse på bruk av Yaseu FT-8800/FT-8900. Menyer/programmering. X-band. Subtone. Øvelse i praktisk bruk/sambandsprosedyre. Bruk av antennemast med påmontert antenne. (væravhengig)

  • Onsdag 22.4

Øvelse på bruk av Kenwood TM-D710E. Menyer. Subtone. Sette opp som digipeater. Øvelse i praktisk bruk/sambandsprosedyre. Bruk av antennemast med påmontert antenne. (væravhengig)

Mai

  • Tirsdag 5.5

Teori om Winmor og Pactor. Demo av Winmor og Pactor.

  • Onsdag 20.5

Repitisjon fra 16.4 og 22.4

Juni

  • Torsdag 4.6

Uformell og uhøytidelig øvelse på korrekt sambandsprosedyre. Teori med fokus på de mest vanlig fellene, praktisk oppgave og gjennomføring av  meldingsutveksling igjennom flere ledd.

  • Onsdag 17.6

Ikke fastsatt program

Vi avslutter etter dette med en sommerferie og kommer tilbake med programmet for høsten. Dette vil bli postet som en ny artikkel på LA2G, men også sendt ut som en e-post til medlemmene. LA2G sin PDF kalender er oppdatert for  å gjenspeile dette programmet.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Gruppemøter, Sambandoppdrag. Bokmerk permalenken.