Vil du bli Radioamatør…??

nrrl-logo-original-litenEn spennende hobby for radiointeresserte, hvor man får mulighetene til å operere på flere frekvensbånd og prate med andre radioamatører over hele verden. Du kan spille en viktig rolle i sambandstjenesten, kommunisere via satelitter eller med den internasjonale romstasjonen. Legge verden for dine føtter og delta i verdensomfattende radiocontester og mye mer radiotekniske prosjekter.

Gardemoengruppen LA2G planlegger kurs som leder til radioamatør eksamen på HAM-meetingen i april 2015. Kurset starter i november hvis det er nok interesse. Kurset avholdes i gruppelokalene på Jessheim.

Første møtedag vil det bli diskutert videre fremdrift, kursdager osv.

Første kveld på LA2G sitt klubblokale i Karl Norbecksvei – 03.11.2014 kl 19.00

Hvis du ikke har mulighet til å møte første kveld så meld fra om dette til en i styret slik at vi kan regne deg med videre i prosessen.

Loading

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.