Kategoriarkiv: Ukategorisert

Foredrag om kommunikasjon med en annen vri

SWR, effekter og annet som vanlig vis er ledertråden under foredrag i radioamatørmiljø var ikke bærebjelken i temaet på gruppemøte 15. november.

Skrevet i Ukategorisert | Legg igjen en kommentar

CQ WW SSB – ÅPEN SHACK MED PIZZA

Lørdag 28 oktober kl 1200 serveres det pizza for medlemmene på LA2G i forbindelse med at vi aktiverer LN2G under årets CQ WW SSB. Vi kjører åpen dør til shacken, og for de som har lyst til å prøve seg … Les videre

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for CQ WW SSB – ÅPEN SHACK MED PIZZA

DMR foredrag av Normann Støylen LB4WI

Onsdag 18 oktober kl.1900 Blir det foredrag på LA2G gruppelokale.Foredraget er om DMR (Anytone) kodeplugg og oppsett av radio.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for DMR foredrag av Normann Støylen LB4WI

Kurs i loggeprogrammet LOGGER 32

LA2DS/ Harald vil kjøre et kurs over to kvelder om Logger 32, loggeprogrammet som i dag benyttes av mange av våre medlemmer og på gruppestasjonen.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Kurs i loggeprogrammet LOGGER 32

JUNKSALG på LA2G onsdag 4. oktober

Vi arrangerer junksalg/ salg og bytte møte på førstkommende gruppemøte. Vi oppfordrer alle medlemmer til å se igjennom schacken om det er noe overflødig utstyr man ønsker å selge eller bytte med annet utstyr som dere trenger.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for JUNKSALG på LA2G onsdag 4. oktober

LA2G deltar på NRRL Fieldday 2023

I år planlegger LA2G å delta på NRRL sin fieldday. Arrangementet avholder i skogen på Fenstad, litt lenger inn enn “Nes Ski- og sykkelanlegg” nærmere ved Fenstad Jeger og Fiske forening sin hytte ved Vika.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for LA2G deltar på NRRL Fieldday 2023

Oppstart med klubbkvelder igjen

Førstkommende (onsdag 23. august) avholder vi igjen vanlig klubbmøte på LA2G. Der vil vi også presentere planene for en fieldday for LA2G i forbindelse med NRRL sin fielday 2. september 2023. Velkommen.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Oppstart med klubbkvelder igjen

Ustabilitet på LA2G-10 Winlink

OPPDATERT: Tjenesten fungerer nå som den skal igjen. 09:30 – 12. aug. 2023 Vanlig Winlink mot LA2G-10 er ustabil, men at KA-Noden fungerer utmerket. Dvs at dere kan bruk LA2G-5 som ett “hopp” mot en annen node. F.eks kan dere … Les videre

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Ustabilitet på LA2G-10 Winlink

Ustabilitet LA8ER

OPPDATERT: Tjenesten fungerer nå som den skal igjen. 09:40 – 12. aug. 2023 Vi har mottatt melding om at det kan oppleves ustabil nettforbindelse på Mistberget. Dette kan resulterer i at DMR ikke linker rikitg mot Brandmeister.

Skrevet i Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Ustabilitet LA8ER