2 gruppemøter og 2 foredrag

La8uia/Steinar under sitt foredrag om posisjonsteamet i forbindelse med søk-og redningstjeneste.

God start på årets gruppemøter i Gardermogruppa av NRRL.
Årets andre gruppemøte ble viet til NRRL’s sambandstjeneste. For ikke-innvidde i denne delen av vår brede hobby, dukker det av og til opp nye områder hvor NRRL’s medlemmer blir engasjert i nye tjenesteoppdrag i samfunnsnyttige tjenester, hvor små eller større grupperinger kan bistå politi, Hovedredningssentral, og andre offentlige og frivillige organisasjoners innsats- og redningspersonell i forbindelse med søk og redning.
Forholdsvis nytt er posisjonanalyse. Dette var temaet La8uia/Steinar fra «spor-teamet» i NRRL’s sambandstjeneste innviet de fremmøtte om på onsdagens gruppemøte.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.