Scandinavian Activity Contest – 12.10.19

Lørdag 12 oktober kl. 14 starter årets skandinaviske aktivitetskonkurranse (SAC) for 2019 på SSB. Vil du være med å holde igang LN2G på gruppelokalet i 24 timer? 

Målet med Scandinavian Activity Contest er å fremme amatørradioaktivitet i Skandinavia og oppmuntre til kommunikasjon mellom skandinaviske og ikke-skandinaviske amatørradiostasjoner.  

Skandinaviske stasjoner vil prøve å jobbe så mange ikke-skandinaviske stasjoner som mulig og omvendt. Dette er helgen hele verden ønsker å komme i kontakt med Skandinavia!

Vi planlegger å aktivisere vårt contest call – LN2G denne helgen. Men vi trenger deg som bidragsyter. Hvis du ikke har deltatt på slike konkurranser før så er du likevel velkommen. Du kan føre logg eller kanskje prøve deg litt på radioen? For å holde dette igang så må vi helst ha en 6-8 stykker som kan bidra. Litt tungt å sitte 24 timer for et par mann 😉

Send en melding til lb2lg.knut@gmail.comdersom du kunne tenke deg å delta. Helst innen 5 oktober, da dette vil være avgjørende for den videre planlegging.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.