Remote amatørradio

Hold av kvelden 20. mars/ neste gruppemøte kl. 19.00, til et spennende foredrag om remotekjøring .

I en verden med mer og mer støy fra alle mulige duppeditter, ladere, led lys, switchmode powersuply, plasma TV osv., så ser vi at radiokjøring blir mer og mer problematisk og at man derfor må skaffe seg nye plasser å operere fra. Remote styrte radioer, Pa trinn, antenner og forskjellige antennevelgere tvinger seg fram. Du kan imidlertid fortsatt sitte hjemme i stua og kjøre spennende DX mm..

Vi gleder oss til å få besøk av LA1KP, Øivind Solli som har et livs erfaring fra amatørradiobransjen. Han har vel prøvd det meste av løsninger for å kunne kjøre radio remote og vil dele sine erfaringer med oss.

  • Hva kan det være greit å tenke igjennom før man starter opp et remote prosjekt?
  • Litt om utstyr som kan være praktisk å benytte seg av.
  • Nye tider – nye løsninger
  • Litt om Kiwi SDR mottakere.

Dette er bare noen korte utdrag av hva som kommer.

Vell møtt folkens!

73 de LB7Q

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.