Møt Nancy Sangvik, overingeniør i Nkom..

I siste utgave av AmatørRadio var det ett intervju med Nancy Sangvik i Nkom (nå publisert på NRRL.no). Hun tok opp mange viktige tema deriblant nødvendigheten av en sterk forening.

Sakset fra NRRL.no og AmatørRadio 3/2017.

Dette er kanskje en lite kjent problemstilling for en del norske radioamatører: Hvis hobbyen vår skal eksistere, så er vi avhengige av rause frekvenstildelinger som ikke koster skjorta. Dette beholder vi kun gjennom et godt samarbeide med Nkom. De på sin side må kunne godtgjøre overfor norske myndigheter at de har orden og kontroll på frekvenstillatelsene. Det kan de kun garantere gjennom at mange radioamatører er med i NRRL, og at ligaen er en solid samarbeidspartner til å stole på.

..

Les hele artikkelen på NRRL sine sider.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.